welkom

Welkom

Openingstijden

Welkom bij Dierenpension Faunatuurlijk. Het nieuwe Tweede Thuis voor je viervoeters. Wij zitten momenteel tussen de sloop en nieuwbouw van het dierenpension in. Om een selectieve groep honden toch een prachtige vakantie te kunnen bieden, is er een vakantiewoning gerealiseerd. Bekijk hier alvast de openingstijden, zodat je niks zal missen.

Maandag t/m zaterdag

welkom

08:00 – 11:00 uur

15:00 – 18:00 uur

Uitsluitend op afgesproken tijden

Binnen onze openingstijden bent u altijd van harte welkom. Het halen of brengen van dieren is uitsluitend op afgesproken tijden zodat we alle tijd hebben voor elkaar. Ook het halen van voer of andere producten uitsluitend op een afgesproken tijdstip.

Zon- en feestdagen

welkom

Gesloten

Op zondag en feestdagen zijn wij aanwezig om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen, maar helaas gesloten voor halen en brengen. Alleen in uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om het dier op deze dagen op te halen. Wel wordt de volledige pensionperiode in rekening gebracht (bijvoorbeeld tot en met maandag).

Verhinderd

Ben je verhinderd, laat het ons zo snel mogelijk weten zodat wij daar met het verzorgen van de dieren rekening mee kunnen houden. Na 30 minuten wachten zonder bericht wordt er € 30,- in rekening gebracht. Dit lijkt heel hard, maar is het niet. Een half uur van onze tijd voor niets wachten betekent een hoop voor de honden en katten in het dierenpension waardoor de planning uitloopt. Daarnaast heeft het te laat komen op een afspraak invloed op de rest van de geplande afspraken. Indien klanten meer dan een half uur te laat zijn zonder dit te melden, vervalt de afspraak. Dit geldt voor alle afspraken, dus ook het brengen en halen van de dieren.

Kennismaking en bezoek

Iedereen is welkom om het dierenpension te komen bezichtigen. Een eerste kennismaking is heel erg prettig, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Zoek je een plek voor de hond? Neem je maatje dan altijd mee zodat we kunnen zien of de hond zich op zijn gemak voelt bij ons. Kennismakingen zonder hond worden niet aangenomen. Kennismaken in de vakantie is niet mogelijk door de drukte. Kijkje in de dagelijkse bezigheden? Bezoek eens onze Facebookpagina.

Ik wil graag kennismaken

Direct een afspraak maken?