welkom

Welkom

Openingstijden

Welkom bij Dierenpension Faunatuurlijk. Het nieuwe Tweede Thuis voor je viervoeters. Bekijk hier alvast de openingstijden, zodat je niks zal missen.

welkom

Maandag t/m zaterdag

PENSION

Brengen 07:30 uur of 15:00 uur

Halen 10:00 uur of 17:30 uur

 

DAGOPVANG*

Brengen 07:30 uur

Halen 17:30 uur

 

KENNISMAKINGSDAG

Brengen 07:45 uur

Halen 17:30 uur

welkom

Zon- en feestdagen

Gesloten

Op zondag en feestdagen zijn wij aanwezig om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen, maar helaas gesloten voor halen en brengen.

Vanaf 2021 zullen de deuren van Faunatuurlijk open staan van 1 april tot 1 oktober. Dit houdt voor het jaar 2020 in dat wij geopend zijn tot 1 oktober. Daarna sluit Faunatuurlijk haar deuren om in april weer fris van de mooie maanden van het jaar te kunnen genieten samen met jullie. Reeds gemaakte reserveringen die vallen in deze periode zullen geannuleerd worden en eventuele aanbetalingen gecrediteerd. 

Het halen of brengen van dieren is uitsluitend binnen de openingstijden. Dit geldt ook voor het halen van voer of andere producten. * Gedurende de zomervakantie is het niet mogelijk gebruik te maken van de dagopvang.

Verhinderd

Ben je verhinderd, laat het ons zo snel mogelijk weten zodat wij daar met het verzorgen van de dieren rekening mee kunnen houden. Brengen en halen van dieren buiten de openingstijden is niet mogelijk. Komt dit onverhoopt toch voor dan wordt er € 30,- in rekening gebracht. Dit lijkt heel hard, maar is het niet. Brengen of halen buiten openingstijden betekent een hoop voor de dieren in het dierenpension waardoor de planning uitloopt en er niet fatsoenlijk kennisgemaakt kan worden met de roedel. Daarnaast heeft het te laat komen op een afspraak invloed op de rest van de geplande afspraken.

Kennismaking en bezoek

Iedereen is welkom om het dierenpension te komen bezichtigen. Een eerste kennismaking is heel erg prettig, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Zoek je een plek voor de hond? Wij plannen altijd een kennismakingsdag in. Dit houdt in dat je je hond in de ochtend komt brengen en in de middag kunt halen. Alleen op deze manier weten we zeker of jouw maatje zich echt thuis voelt bij ons. Kennismaken in de vakantie is niet mogelijk door de drukte. Kijkje in de dagelijkse bezigheden? Bezoek eens onze Facebookpagina.

Ik wil graag kennismaken

Direct een afspraak maken?