verzorgingsformulier

Verzorgingsformulier

Verzorgingsformulier voor je huisdier. Het complete verhaal van jouw maatje zodat de zorg op de best mogelijke manier tot stand kan komen.

Als jouw huisdier voor het eerst bij Dierenpension Faunatuurlijk komt is het heel fijn om zoveel mogelijk informatie te ontvangen. Kleine dingetjes zijn vaak voor ons van onschatbare waarde, omdat we niet graag voor verrassingen komen te staan. Zo kunnen we gelijk goed van start tijdens de eerste vakantieperiode. Wensen worden altijd serieus genomen.

Bij het ophalen van je huisdier ontvang je een eerste keer van ons een compleet verzorgingsplan retour. Hierop houden we bij hoe we de periode hebben ervaren en waar we eventueel tegenaan gelopen zijn. Zo hebben we allemaal een goed beeld hoe je maatje het heeft gehad. Het verzorgingsplan wordt later via de mail naar je toegezonden.

Verzorgingsformulier invullen

Probeer zoveel mogelijk informatie op te schrijven. Pas als alle vragen zijn beantwoord kun je deze verzenden. Bij de bevestiging kun je het ingevulde formulier opslaan als PDF zodat je zelf ook altijd een overzicht hebt.