Vegan werklaarzen voor dierenliefhebbers

Vegan werklaarzen voor dierenliefhebbers

Vegan werklaarzen voor dierenliefhebbers. Een stap verder! Schoenen vrij van dierenleed en dierlijke materialen. Sterke boots met stalen neus die tegen een stootje kunnen. Duurzame werkschoenen die voor mij een must zijn om eerlijk in te kunnen werken en lopen. Groene Schoenen zal ik maar zeggen!

Diervriendelijke werklaarzen

In ons pension, een dierenopvang waar welzijn zo hoog staat en wij met veel dierenliefde werken kunnen goede vegan werkschoenen niet ontbreken. Omdat we ons steeds bewuster worden van onze invloed op deze wereld kiezen we er bewust voor vegan schoenen zonder leer en dierlijke producten te dragen.  We zijn blij dat we dit alternatief kunnen gebruiken om onze voetstap op onze aarde zo klein mogelijk te houden.

En in de praktijk? Ik ben écht niet zo zuinig op mijn kleding als het gaat om werken met de honden. Ze springen boven op je, staan op je tenen, vegen sierlijk hun kwijlsporen af en laten vaak een spoor van modder en aarde achter. Lekker struinen door het gras en de natte grond, het boeit allemaal niet. En mijn veterschoenen? Zelfs zonder ze te poetsen en regelmatig schoon te maken (ik weet het, ik zou er meer aandacht aan moeten schenken) zit er geen krasje of plekje op.

Vegan werklaarzen voor dierenliefhebbers

Schoenen zonder leer

Waarom zou ik dan kiezen voor leren schoenen? Echt niet omdat diervrije schoenen niet sterk zijn of niet lang mee gaan. In tegendeel, ik denk zelfs dat als de honden ze eens te pakken krijgen om op te kauwen ze het nog overleven! Naast het feit dat ze gewoon heerlijk lopen en tegen een stootje kunnen, help ik er ook nog eens ándere dieren mee. En laat een kleine ecologische voetafdruk achter in plaats van een hele grote…

Niet alleen voor onze vrienden in ons dierenpension willen we het beste. We werken hier allemaal op deze vegan B-Gun (stoere naam trouwens). Een echte aanrader voor het iets zwaardere, vuile werk voor de échte dierenliefhebber!

Vegan schoenen online kopen

Hoe meer mensen zich bewuster worden over consumeren, hoe meer we in harmonie samen kunnen leven en werken zónder dierenleed. Wist je trouwens dat ze ook gave schoenen van ananasleer hebben? Wil jij nu ook betaalbare en diervrije vegan schoenen hebben? Neem dan eens een kijkje bij Veganwear, hier kun je vegan schoenen online kopen. Als dierenvriend mag dat eigenlijk niet ontbreken in je collectie. En voor mensen die veel met dieren werken? Dit is echt een hele fijne (veiligheids) schoen waar je veel plezier van zal hebben!

Vegan werklaarzen voor dierenliefhebbers