vakantie

Vakantie voor je hond

Vakantie woning voor de hond

Vakantie voor je hond! Exclusief voor de snelle beslisser hebben wij deze zomervakantie een vakantiewoning beschikbaar gesteld voor de honden. Omdat de opening van de nieuwbouw nog even op zich laat wachten, zijn er een beperkt aantal plaatsen vrij. De vakantiewoning heeft meerdere huiskamers, gezellig ingericht zoals ze thuis gewend zijn. Met prachtig weer heerlijk de voordeur open en genieten van het gras en de bomen. Alle vrijheid, zorg en liefde voor een onbezorgde vakantie. Helemaal zoals je van ons gewend bent, maar dan klein en exclusief! Perfect voor de échte vakantieliefhebbers.

Wil jouw maatje deze zomervakantie exclusief genieten van een eigen vakantiewoning met een handjevol gezellige vrienden? Lekker chillen in de tuin of een duik in de zwemvijver nemen? Alle zorg en aandacht in een privéhuis met lekkere bank, kleden, kussens en manden. Wat wil je nog meer? Een hondenleven is zo slecht nog niet!

Meer weten en nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes? Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

vakantie woning hond
vakantie woning hond
vakantie woning hond

Reserveringsperiode

De vakantiewoning is voor onbepaalde tijd geopend! Niet alleen in de zomervakantie maar ook daarna. De zomervakantie 2017 loopt in Noord Nederland van 22 juli tot en met 3 september; een periode die snel vol zit! Heb je interesse in een plekje? Stuur dan een mailtje met de gewenste periode naar info@faunatuurlijk.nl. In overleg is er veel mogelijk, het zit niet vast op een dag meer of minder. Door het beperkte aantal plaatsen is het geen garantie dat we ook in de gewenste periode plek hebben! We doen ons best om zo goed mogelijk aan ieders wensen tegemoet te kunnen komen. 

Voor de vakantiewoning hanteren we een tarief van € 22,50 per dag, ongeacht de grootte van de hond. Bij het reserveren van twee of meer honden ontvang je vanaf de tweede hond 10% korting. Langer dan 26 dagen op vakantie? Dan ontvang je over de gehele periode een korting van 10%. 

vakantie

%

Aantal vrije plaatsen

Wacht niet te lang! We zitten zo vol!