senior

Dog and Senior Foundation

Dierenpension Faunatuurlijk is sponsor van de Dog and Senior Foundation. Dit goede doel zet zich in om senioren en hun trouwe maatje de hond bij elkaar te houden of te brengen, zodat zij niet alleen komen te staan.

senior

Een goed doel

Het is voor ouderen in onze maatschappij bijna onmogelijk om hun hond mee te kunnen nemen in het verzorgingshuis. Dat dit een enorm gemis is voor de desbetreffende groepen mag voor zich spreken. Daarom nemen wij de zorg op ons van deze honden zodat ze zijn gewaarborgd van een thuis. De honden krijgen bij de Dog and Senior Foundation een nieuw doel: ze dragen zorg voor de contactmomenten met senioren uit verzorgingshuizen in de regio. Daarvoor organiseert de Foundation standaard middagen waar de senioren de mogelijkheid krijgen een maatje op te zoeken. Dit resulteert in een dagbesteding en invulling voor de senioren, anderzijds brengt het de honden veel aandacht. De huiskamer(s) staan open voor bezoek, waardoor beide partijen weer een maatje terug krijgen! Een goed doel voor mens en dier.

Eigen huiskamers

In het pension zijn huiskamers gereserveerd voor de opvang van deze senioren honden. Dagelijks kunnen deze honden bezocht worden door de oude eigenaar en senioren uit de directe omgeving. De afdeling van de Dog and Senior Foundation staat los van het dierenpension, waardoor onze pensiongasten geen last hebben van de stichting en de stichting niet van de vakantiegangers. De pensiongasten hebben eigen huiskamers speciaal voor de vakantie waar alleen mensen van Faunatuurlijk komen. De huiskamers van onze pensiongasten staan niet open voor bezoek van senioren, waardoor de rust gegarandeerd blijft.

senior

Wie gingen je voor?

Inmiddels hebben veel bedrijven en bekende Nederlanders zoals Jan Vayne hun steentje bijgedragen. Wil jij ook tot deze topmensen behoren zodat deze wereld een beetje beter wordt? Doe mee en wordt donateur van deze prachtige non-profitorganisatie en geniet bovendien van vele extra’s.

Wil je graag meer weten over deze stichting of denk je erover om donateur te worden? Zonder jouw hulp hebben senioren en honden geen kans, waardoor ze alleen komen te staan.

Volg je hart

Vanaf € 3,- zorg je dat honden én senioren bij elkaar blijven. Meer weten?