reply

Gastenboek

Reply het naar een ander!

Reply jouw ervaringen en gedachten over het dierenpension, zodat iedereen kan lezen hoe jouw huisdier het heeft gehad. Wil je ons graag iets vertellen? Schrijf een bericht in het gastenboek. Zo laat je niet alleen ons weten wat je van Dierenpension Faunatuurlijk vindt, maar geef je tevens anderen een kijkje in onze opvang!

We zien je reply graag tegemoet!

reply

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
124 berichten.
Andrea Room Andrea Room schreef op augustus 14, 2019:
Bodi is dit jaar voor het eerst op vakantie geweest bij Faunatuurlijk. Wat is ons dat goed bevallen! De honden hebben de hele dag veel plezier en slapen met elkaar in een huis. De verzorging is erg goed. Op het moment dat wij Bodi kwamen halen had hij net een beautydag gehad en was erg mooi getrimd. Bodi rende eerst naar de verzorgers die bij ons stonden, daarna zag hij ons en rende op ons af. Wij konden zien dat hij het bij Faunatuurlijk erg naar zijn zin heeft gehad, zeker ook de manier waarop hij naar de verzorgers toe rende. Bodi blijft voor het trimmen bij Faunatuurlijk en dan plakken wij daar een dag spelen en relaxen voor hem aan vast. De volgende vakantie boeken wij weer een vakantie voor hem bij Faunatuurlijk. Verzorgers ontzettend bedankt voor de mooie vakantie die jullie Bodi hebben bezorgd!! Douwe, Andrea, Dรฉvi, Merlijn en Isabel.
Dries Dries schreef op juni 12, 2019:
Eergisteren mijn labrador van 12 jaar moeten laten inslapen. Hij heeft een fijn leven gehad, maar laat me wel ontroostbaar achter... ik mis je.
Cocky Cocky schreef op mei 17, 2019:
Dit jaar hebben wij geen 'echte' vakantieplannen, maar ik heb net wel weer 2 weekendjes gereserveerd voor Zyva. Lekker voor ons en dan heeft zij ook een beetje vakantie ๐Ÿ˜„ Groetjes en tot gauw Cocky
Marjolein Marjolein schreef op maart 28, 2019:
Super dag voor Pluto op 22 Maart! Het is duidelijk dat jullie veel van honden houden. Hij heeft genoten en wij hebben genoten van de filmpjes die jullie stuurden. Leuk om te zien dat je hond het zo naar zijn zin heeft. Wij brengen hem met een gerust hart tijdens de vakantie. Dank jullie wel voor de goede zorgen! Poot van Pluto.
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Ach das lief zeg! Dank jullie wel! We kijken al uit naar de zomer als Pluto weer mag komen spelen hier! En wie weet al wat eerder ? Tot snel! ?
Shiba Shiba schreef op maart 7, 2019:
Hallo Saskia en Linda, ik heb erg genoten van mijn opvang bij jullie voor een dag om te zien of ik dit wel leuk zou vinden. In het begin was het wel even wennen met al die andere honden om me heen, want dat was ik niet gewend. Later op de dag ging het beter en ik heb begrepen van mijn baas dat ik van 1 april t/m 5 april weer bij jullie ga logeren. Ik verheug me op deze tijd zo ook mijn baasje. Tot dan.
Corina de Groot Corina de Groot schreef op januari 28, 2019:
Dank jullie wel voor de super opvang van Thijs! We verbazen ons er elke keer over hoe schoon en fris het bij jullie is, ondanks een huis vol hondjes ๐Ÿ˜‰ Graag tot een volgende keer en een dikke lebber van Thijs. Gr Corina en Co
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Nou dat is fijn om te horen Corina! Schoonmaken en houden is inderdaad een dingetje hier ๐Ÿ˜‰ Maakt niet uit hoeveel vrienden je over de vloer hebt, een huis hoort schoon te zijn en de bedden lekker fris! Tot snel! Knuf aan Thijs
Cocky Cocky schreef op januari 25, 2019:
Heb net weer een weekend gereserveerd en wil ook nog even melden, dat Zyva het heel leuk en goed gehad heeft bij jullie. Ze moest maandag eerst even bijslapen,maar daarna was ze weer helemaal zichzelf ? Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en tot gauw.
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Ach wat lief weer! Dank je wel, ik zie het nu pas ๐Ÿ™‚ Tot snel lieve Zyva! X
Cocky Cocky schreef op september 15, 2018:
Wat een leuke filmpjes op facebook ! Zag dat Zyva het weer heel leuk had, maar dat wisten we natuurlijk wel ? Nogmaals bedankt voor de goede en lieve zorgen en in oktober komt ze weer een weekendje logeren.
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Jaaa! Dat mooie meisje vermaakt zich altijd buitengewoon goed! We kijken er weer naar uit! ?
Denise Denise schreef op augustus 24, 2018:
Wat was ik blij dat ik last minute door een nare situatie onze pup Lindy mocht komen brengen! En wat heeft ze het fijn gehad. Regelmatig kreeg ik een leuk filmpje of foto binnen van Lindy. Na thuiskomst merkte ik dat ze helemaal zenn was en ze veranderd was in haar gedrag, veel opgepikt van haar grote vriendjes en vriendinnetjes daar.. De komende overnachtingen staan alweer gepland, kan ze lekker spelen en leren ๐Ÿ™‚ voor mij geen ander pension meer ๐Ÿ™‚
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Haha! Oh wat leuk joh! Dank je wel ๐Ÿ™‚ Heerlijk om Lindy weer even om ons heen te mogen hebben ?
Cocky Cocky schreef op juni 19, 2018:
Nogmaals bedankt dat Zyva weer een hele fijne 'vakantie' heeft gehad bij jullie. Zij voelde zich direct weer thuis en voor ons voelde het goed haar bij jullie achter te laten. Ze heeft genoten van jullie lieve zorgen en de mooie nieuwe, omheinde tuin en komt in september graag weer logeren!
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Super leuk! Was weer heel gezellig met jullie mooie meisje. Tot snel! Liefs van ons X
marinus verheij marinus verheij schreef op mei 7, 2018:
In de mei-vakantie is Beau op vakantie geweest bij faunatuurlijk. Het valt niet mee om een "bijna" volmaakte hond achter te laten.? We hadden het volste vertrouwen erin dat het goed zou komen.Bij het ophalen was de bassethound blij en zal in september weer naar Saskia gaan. Thuis, wilde hij alleen nog maar slapen.........
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Heel erg leuk! We hebben genoten van jullie grote kleine kerel. Tot in september!
Don de Groot Don de Groot schreef op maart 13, 2018:
Wat zijn we blij dat we nu eindelijk zonder zorgen ook eens van huis kunnen zonder onze viervoeters erbij. Met een gerust hart laten we ze bij jullie achter. Heel erg fijn dat jullie zo veel foto's en filmpjes doorsturen! Altijd een cadeautje als we de app openen. Bedankt weer! Ook namens onze bink, Don.
Renรฉe de Jong Verwoerdt Renรฉe de Jong Verwoerdt schreef op januari 13, 2018:
Onze 3 honden meisjes, Luna, Lara en Tinka, zijn 3 nachtjes uit logeren geweest bij Saskia en ze kwamen moe maar vrolijk weer bij ons terug. Als ze konden praten hadden zeker super enthousiast geweest net als haar baasjes. Ze mogen volgende week weer 3 nachtjes komen en volgens ons verheugen zij zich daar nu al op.
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Ah wat lief! Dank je wel voor je berichtje. We verheugen ons er nu al op, want jullie meiden zijn er drie uit duizenden โค
Antje en Geert Antje en Geert schreef op augustus 19, 2017:
Dag lieve mensen! Wat heerlijk dat jullie weer open zijn onze Fieke heeft het weer goed gehad bij jullie. Bedankt weer voor alle goede zorgen en tot snel! Warme groet, Antje en Geert en een lebber van Fieke
Jan,Zwanet,Anja en Peter en Macho onze hond. Jan,Zwanet,Anja en Peter en Macho onze hond. schreef op juli 13, 2017:
Wij zochten een opvang voor onze hond Macho. Die hebben we gevonden bij Faunatuurlijk! Voor ons en Macho was het de eerste keer dat hij een dagje wegging dus best wel een beetje spannend.Wij mochten afgelopen zaterdag even kennismaken en Macho een dagje proef draaien. We werden door Saskia hartelijk ontvangen met een kopje koffie en Macho kon op zijn gemak even rond snuffelen. Van enige spanning was geen sprake meer,wat een geweldige plek voor onze lieve viervoeters!!! De huisjes keurig verzorgd,grote ruime grasveld rondom waar ze naar hartelust met hun soortgenootjes kunnen spelen en krijgen een goede verzorging,liefde en aandacht. Macho heeft het geweldig naar zijn zin gehad tijdens zijn dagje proefdraaien vrolijk en moe van het spelen kwam hij weer thuis. Weet zeker dat een volgende keer Macho met plezier weer naar Faunatuurlijk gaat. En wij laten hem met een gerust hart bij hun achter!!?
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Super leuk! Dank je wel ๐Ÿ™‚ We kijken uit naar Macho's vakantie!
Frans en Mieke Frans en Mieke schreef op mei 20, 2017:
Wow! Mooi is de website geworden! We volgen jullie natuurlijk via Facebook en lazen dat ie online is ๐Ÿ™‚ Gefeliciteerd!Gr. F&M
Fam. Fransen Fam. Fransen schreef op mei 9, 2017:
Gaan jullie al snel weer open??? We missen jullie!!! ?
Sonja Sonja schreef op april 12, 2017:
Dag lieve mensen! We zijn zo super benieuwd naar het nieuwe dierenpaleis ๐Ÿ™‚ We kunnen niet wachten tot we weer kunnen komen spelen. Dikke knuffel en kusjes Baloutje X
Frouktje Frouktje schreef op september 1, 2016:
Hoi lieverds! Hier mijn reply over Joep, de beagle. Hoe fantastisch is het als je je hond enthousiast, voldaan en moe en beter opgevoed weer terug krijgt! Super trots op onze Joep en op jullie, dat maar veel hondjes bij jullie vakantie mogen vieren. Lieve groet F.
Peggy Jansen en Geerte van den Wildenberg Peggy Jansen en Geerte van den Wildenberg schreef op juni 17, 2016:
Dit jaar gingen we op vakantie naar IJsland en hebben we voor het eerst onze vakantie zonder onze hondjes doorgebracht. Gelukkig hadden we al wat "geoefend" en een goed gevoel bij FauNatuurlijk, maar als je ze dan voor ruim twee weken moet achterlaten: dat is toch even slikken. Maar ja, dan krijg je op je vakantieadres foto's en fimpjes toegestuurd en zie je met eigen ogen, dat het voor de honden ook echt een feestje is. Dat is geweldig! Gelukkig waren ze ook blij ons weer te zien, en wilden ze graag mee naar huis, waar de routines gewoon weer werden opgepakt. Zij het, dat ze wel wat slaap moesten inhalen... Dank jullie wel voor de goede zorgen!