reply

Gastenboek

Reply het naar een ander!

Reply jouw ervaringen en gedachten over het dierenpension, zodat iedereen kan lezen hoe jouw huisdier het heeft gehad. Wil je ons graag iets vertellen? Schrijf een bericht in het gastenboek. Zo laat je niet alleen ons weten wat je van Dierenpension Faunatuurlijk vindt, maar geef je tevens anderen een kijkje in onze opvang!

We zien je reply graag tegemoet!

reply

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
117 berichten.
Cocky Cocky schreef op september 15, 2018:
Wat een leuke filmpjes op facebook ! Zag dat Zyva het weer heel leuk had, maar dat wisten we natuurlijk wel ๐Ÿ˜„ Nogmaals bedankt voor de goede en lieve zorgen en in oktober komt ze weer een weekendje logeren.
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Jaaa! Dat mooie meisje vermaakt zich altijd buitengewoon goed! We kijken er weer naar uit! ๐Ÿ˜˜
Denise Denise schreef op augustus 24, 2018:
Wat was ik blij dat ik last minute door een nare situatie onze pup Lindy mocht komen brengen! En wat heeft ze het fijn gehad. Regelmatig kreeg ik een leuk filmpje of foto binnen van Lindy. Na thuiskomst merkte ik dat ze helemaal zenn was en ze veranderd was in haar gedrag, veel opgepikt van haar grote vriendjes en vriendinnetjes daar.. De komende overnachtingen staan alweer gepland, kan ze lekker spelen en leren ๐Ÿ™‚ voor mij geen ander pension meer ๐Ÿ™‚
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Haha! Oh wat leuk joh! Dank je wel ๐Ÿ™‚ Heerlijk om Lindy weer even om ons heen te mogen hebben ๐Ÿ˜
Cocky Cocky schreef op juni 19, 2018:
Nogmaals bedankt dat Zyva weer een hele fijne 'vakantie' heeft gehad bij jullie. Zij voelde zich direct weer thuis en voor ons voelde het goed haar bij jullie achter te laten. Ze heeft genoten van jullie lieve zorgen en de mooie nieuwe, omheinde tuin en komt in september graag weer logeren!
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Super leuk! Was weer heel gezellig met jullie mooie meisje. Tot snel! Liefs van ons X
marinus verheij marinus verheij schreef op mei 7, 2018:
In de mei-vakantie is Beau op vakantie geweest bij faunatuurlijk. Het valt niet mee om een "bijna" volmaakte hond achter te laten.๐Ÿ˜‰ We hadden het volste vertrouwen erin dat het goed zou komen.Bij het ophalen was de bassethound blij en zal in september weer naar Saskia gaan. Thuis, wilde hij alleen nog maar slapen.........
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Heel erg leuk! We hebben genoten van jullie grote kleine kerel. Tot in september!
Don de Groot Don de Groot schreef op maart 13, 2018:
Wat zijn we blij dat we nu eindelijk zonder zorgen ook eens van huis kunnen zonder onze viervoeters erbij. Met een gerust hart laten we ze bij jullie achter. Heel erg fijn dat jullie zo veel foto's en filmpjes doorsturen! Altijd een cadeautje als we de app openen. Bedankt weer! Ook namens onze bink, Don.
Renรฉe de Jong Verwoerdt Renรฉe de Jong Verwoerdt schreef op januari 13, 2018:
Onze 3 honden meisjes, Luna, Lara en Tinka, zijn 3 nachtjes uit logeren geweest bij Saskia en ze kwamen moe maar vrolijk weer bij ons terug. Als ze konden praten hadden zeker super enthousiast geweest net als haar baasjes. Ze mogen volgende week weer 3 nachtjes komen en volgens ons verheugen zij zich daar nu al op.
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Ah wat lief! Dank je wel voor je berichtje. We verheugen ons er nu al op, want jullie meiden zijn er drie uit duizenden โค
Antje en Geert Antje en Geert schreef op augustus 19, 2017:
Dag lieve mensen! Wat heerlijk dat jullie weer open zijn onze Fieke heeft het weer goed gehad bij jullie. Bedankt weer voor alle goede zorgen en tot snel! Warme groet, Antje en Geert en een lebber van Fieke
Jan,Zwanet,Anja en Peter en Macho onze hond. Jan,Zwanet,Anja en Peter en Macho onze hond. schreef op juli 13, 2017:
Wij zochten een opvang voor onze hond Macho. Die hebben we gevonden bij Faunatuurlijk! Voor ons en Macho was het de eerste keer dat hij een dagje wegging dus best wel een beetje spannend.Wij mochten afgelopen zaterdag even kennismaken en Macho een dagje proef draaien. We werden door Saskia hartelijk ontvangen met een kopje koffie en Macho kon op zijn gemak even rond snuffelen. Van enige spanning was geen sprake meer,wat een geweldige plek voor onze lieve viervoeters!!! De huisjes keurig verzorgd,grote ruime grasveld rondom waar ze naar hartelust met hun soortgenootjes kunnen spelen en krijgen een goede verzorging,liefde en aandacht. Macho heeft het geweldig naar zijn zin gehad tijdens zijn dagje proefdraaien vrolijk en moe van het spelen kwam hij weer thuis. Weet zeker dat een volgende keer Macho met plezier weer naar Faunatuurlijk gaat. En wij laten hem met een gerust hart bij hun achter!!?
Admin-antwoord door: Saskia Veldhuis
Super leuk! Dank je wel ๐Ÿ™‚ We kijken uit naar Macho's vakantie!
Frans en Mieke Frans en Mieke schreef op mei 20, 2017:
Wow! Mooi is de website geworden! We volgen jullie natuurlijk via Facebook en lazen dat ie online is ๐Ÿ™‚ Gefeliciteerd!Gr. F&M
Fam. Fransen Fam. Fransen schreef op mei 9, 2017:
Gaan jullie al snel weer open??? We missen jullie!!! ?
Sonja Sonja schreef op april 12, 2017:
Dag lieve mensen! We zijn zo super benieuwd naar het nieuwe dierenpaleis ๐Ÿ™‚ We kunnen niet wachten tot we weer kunnen komen spelen. Dikke knuffel en kusjes Baloutje X
Frouktje Frouktje schreef op september 1, 2016:
Hoi lieverds! Hier mijn reply over Joep, de beagle. Hoe fantastisch is het als je je hond enthousiast, voldaan en moe en beter opgevoed weer terug krijgt! Super trots op onze Joep en op jullie, dat maar veel hondjes bij jullie vakantie mogen vieren. Lieve groet F.
Peggy Jansen en Geerte van den Wildenberg Peggy Jansen en Geerte van den Wildenberg schreef op juni 17, 2016:
Dit jaar gingen we op vakantie naar IJsland en hebben we voor het eerst onze vakantie zonder onze hondjes doorgebracht. Gelukkig hadden we al wat "geoefend" en een goed gevoel bij FauNatuurlijk, maar als je ze dan voor ruim twee weken moet achterlaten: dat is toch even slikken. Maar ja, dan krijg je op je vakantieadres foto's en fimpjes toegestuurd en zie je met eigen ogen, dat het voor de honden ook echt een feestje is. Dat is geweldig! Gelukkig waren ze ook blij ons weer te zien, en wilden ze graag mee naar huis, waar de routines gewoon weer werden opgepakt. Zij het, dat ze wel wat slaap moesten inhalen... Dank jullie wel voor de goede zorgen!
Inge en Willemijn Ahlers Inge en Willemijn Ahlers schreef op juni 7, 2016:
Het was weer heerlijk toeven bij Saskia en Willem. Ik had geen kind aan ze. Ze lieten me lekker mijn gang gaan: lekker spelen met de andere gasten. Vandaag, weer thuis, heb ik alleen de binnenkant van mijn oogleden gezien. Tja, ik moet ook een beetje aan mezelf denken.
Mirjam de Snoo Mirjam de Snoo schreef op maart 12, 2016:
Lieve Saskia, Willem en Nick. Heel erg bedankt voor de fijne vakantie voor onze Doby. We hebben zelf ook een heerlijke vakantie gehad zonder zorgen. Doby komt zeker weer! Liefs van ons, Mirjam X
Cocky de Heer Cocky de Heer schreef op november 3, 2015:
Zyva heeft het volgens ons prima gehad bij jullie tijdens het proefweekendje. Bedankt voor het uitgebreide 'rapport' over Zyva. Herkenbaar en leuk om te lezen. Thuisgekomen is Zyva op haar kussen geploft en gaan slapen. Haar 'batterijtje' was echt leeg en ook vandaag heeft ze nog veel geslapen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en graag tot een volgende keer. Cocky en Rien de Heer
Peggy en Geerte Peggy en Geerte schreef op oktober 31, 2015:
Beste Saskia, Ollie en Joep waren na hun eerste weekendje bij jullie helemaal moe, maar ook innig tevreden en relaxed. Er moest hevig geslapen worden, het klokje rond. De reactie van de honden, het gesprek voor- en achteraf met jou, het tussentijdse appje "het gaat goed" en natuurlijk je verslag: voor ons is het heel duidelijk, dat we een superadres gevonden hebben bij jullie. En dat is zo belangrijk, want eigenlijk nemen we de doggies liever mee, dan dat we ze ergens achter laten. Maar als dat dan niet kan: we weten jullie nu te vinden! Nogmaals bedankt voor alle zorgen en aandacht.
Marleen Basten Marleen Basten schreef op oktober 28, 2015:
Voor fleur was het de eerste keer dat ze ging logeren ,maar voor het baasje was het ook spannend . dat werd snel weggenomen door Saskia waar fleur zich snel thuis voelde.heel hartelijk bedankt en fleur komt zeker nog terug.
L. Schรผr-Fietje L. Schรผr-Fietje schreef op oktober 22, 2015:
We gingen een weekend weg en hadden een logeeradres nodig voor onze Loena, wat natuurlijk spannend was daar het voor haar de eerste keer was. Nou, we zijn zo ontzettend blij dat we jullie hebben gevonden!!! Loena heeft genoten, het was direct duidelijk dat ze zich helemaal thuis voelde bij jullie. Ook fijn voor haar dat ze met soortgenoten kon spelen. Als we weer een keertje weggaan komt ze zeker bij jullie. Nogmaals bedankt voor de liefdevolle verzorging en een lik van Loena.
Rina Rina schreef op oktober 16, 2015:
Voor ons was het erg spannend om Elba achter te laten. Omdat ze uit het buitenland komt, is er al zoveel met haar heen en weer gesjouwd, dat je dat niet graag doet. Maar omdat onze andere hond altijd met heel veel plezier bij Saskia verbleef, hebben we toch met een brok in de keel afscheid genomen. En het ging goed! Elba heeft een prima weekje gehad met heel veel knuffels van Nick en niet te vergeten heel veel snoepjes. Het beloofde bijslapen bij thuiskomst viel een beetje tegen ;-(, na een nachtje was mevrouw weer helemaal bij hoor! Groetjes en tot ziens!