Oproepkrachten

Oproepkrachten

Oproepkrachten zijn gemotiveerde en enthousiaste mensen die vanuit hun hart werken. Ze steken graag de handen uit de mouwen, schuwen niet om iets schoon te maken of op te ruimen én vinden het fantastisch om contact te hebben met honden. Daarnaast ben je flexibel en sta je snel paraat als je een oproep ontvangt om te komen helpen.

Oproepkrachten voor drukke tijden

Herken jij jezelf in de functie van ‘Oproepkrachten’? Dan zou het wel eens heel leuk kunnen zijn als je je opgeeft bij Dierenpension Faunatuurlijk. 

Het leven in een dierenpension bestaat altijd uit pieken en dalen. Zo zijn de weekenden gemiddeld vrij druk en daarnaast natuurlijk alle vakanties. De zomervakantie en Oud en Nieuw zijn de drukste vakanties in het jaar. Ook daarbuiten hebben we, zoals wij die noemen, piekdagen waarop veel hondjes gebracht én gehaald worden. 

Juist op die drukke dagen is het heel fijn om een paar extra ogen en handen voor de honden te hebben. Iemand die kan helpen de huiskamers schoon en opgeruimd te krijgen/houden. Of iemand die buiten met de honden kan spelen, de speeltuin schoonhoudt en een oogje in het zeil kan houden. Net die extra aandacht en zorg kan bieden zodat het voor onze vrienden een klein feestje blijft. 

Wat kun je verwachten?

Oproepkrachten kunnen een fijne werksfeer verwachten met een hoop aandacht van de logees. Verwacht geen hoog knuffelgehalte als oproepkracht, want je wordt niet voor niets opgeroepen. Binnen onze opvang wordt altijd keihard gewerkt om de zorg voor onze vrienden zo goed en hoog mogelijk te houden. Dit houdt in dat we ook echt wel wat van je verwachten en dat je taken toegewezen zal krijgen. Het kan maar zo zijn dat de roedel op dat moment ervaren begeleiding nodig heeft en de werkzaamheden alleen binnen plaatsvinden. 

We kunnen je geen vaste werkdagen of uren bieden. Je werkt alleen vanuit oproepbasis. De vergoeding is altijd in overleg.

Kijkje nemen binnen het dierenpension? Bekijk en Like onze Facebookpagina!

Hoe meld je je aan?

Wil je je graag opgeven bij ons voor Oproepkrachten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.