opening dierenpension assen

Opening Dierenpension Assen

~ Permanent gesloten ~

Opening dierenpension Assen vanaf 1 september 2017, dat wil je toch niet missen? De gehele maand september staat bij Faunatuurlijk in het teken van de nieuwe vestiging. Daarom bieden wij alle nieuwe klanten een GRATIS dagje spelen aan! 

Feest!

En dat gaan we vieren! Omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om kennis te maken met Dierenpension Faunatuurlijk Assen bieden we alle nieuwe hondjes een GRATIS proefdag aan! Deze proefdag kun je zien als een dagje spelen, ontdekken, leren, socialiseren en wennen. Zelf heb je dan je handen eens vrij om een gezellig dagje uit te plannen naar het Drents museum, om de hunebedden te bekijken of gewoonweg met de kids naar Drouwenerzand te gaan. 

Niet alleen in Drenthe kun je gebruik maken van de gratis proefdag. De opening van Dierenpension Assen vieren we natuurlijk ook in Groningen, daarom ook in Vlagtwedde voor nieuwe vriendjes een gratis dagje spelen. 

opening dierenpension assen

Wat is een proefdag?

Een proefdag bij Dierenpension Faunatuurlijk heeft veel voordelen. Zo kun je zelf eens kennis maken met ons en onze manier van opvang. Het geeft je een duidelijk beeld hoe de honden in het pension zich vermaken. Je kunt het wel een beetje vergelijken met je kind een dagje naar de speeltuin brengen, samen met andere kinderen. In een gecontroleerde omgeving waar vrijheid, ontdekken, leren en socialiseren belangrijke punten zijn. Daarnaast heb je natuurlijk zelf een dagje je handen vrij om andere dingen te kunnen doen. 

Voor je maatje zijn de voordelen legio! Een dagje spelen is niet alleen leuk en gezellig, daarentegen houdt het ook in dat;

  • je maatje zich sneller thuis voelt;
  • hij of zij kan wennen aan een nieuwe omgeving;
  • er volop geleerd wordt van de groep en de omgeving;
  • socialiseren als vanzelf gaat;
  • je hond een hele dag onder soortgenoten is die elkaar goed begrijpen;
  • wat onzekere of angstige honden de kans krijgen positieve ervaringen op te doen;
  • er meer zelfvertrouwen wordt gevormd;
  • ze eens even lekker (gecontroleerd) hun energie kwijt kunnen.

 

Is mijn puppy te jong?

Puppy’s zijn meer dan welkom! Hoe mooi is het om jouw nieuwe vriend op een positieve manier met soortgenoten in contact te brengen? Ze leren ongelofelijk veel waardoor het een hele mooie aanvulling is voor hun rugzakje. Komen ze in het dagelijkse leven andere honden tegen, dan kunnen ze terugvallen op de socialisatie-ervaringen vanuit de opvang. 

Niet alleen voor het socialiseren van je hond is het een mooie bijdrage, anderzijds leer je je maatje gelijk om een Tweede Thuis te mogen hebben. Een tweede thuis voor als je onverwacht weg moet, op vakantie gaat of een basis nodig hebt om zorgeloos op terug te kunnen vallen. Voor puppy’s wordt een dagje spelen of op vakantie gaan de normaalste (en leukste!) zaak van de wereld. 

Jonge honden doorlopen, net als mensen, bepaalde fasen door in hun leven. Zo is er de primaire en secundaire socialisatiefasen en de pubertijd. Stuk voor stuk belangrijke perioden waar je op een goede manier invulling aan kunt geven.

Heb je (binnenkort) een nieuwe pup? Faunatuurlijk organiseert een echte ‘Pup-Actie’!  Op korte termijn meer hierover, dus houdt onze website en Facebook in de gaten!

opening dierenpension assen

Opening dierenpension Assen meevieren

Komen jullie kennismaken met Dierenpension Faunatuurlijk?

Een gezellig dagje spelen waardoor een mooie basis wordt gelegd voor een fijne vakantie.