interesse

Kennismaking

Interesse in het dierenpension

Interesse in onze opvang voor honden en katten? Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag langskomen? Lees hier de meest gestelde vragen met antwoorden over de Kennismaking.

Ik wil graag langs komen voor een kennismaking, kan dat?

Jazeker! Iedereen is van harte welkom om langs te komen. Alle bezoeken en bezichtigingen zijn uitsluitend op afspraak. Zoek je een plekje voor je hond? Neem hem of haar dan altijd mee. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30-60 minuten. Let wel op, tijdens de zomervakantie is het niet mogelijk om kennis te maken in verband met de drukte in het pension.

Ik wil graag langs komen, maar kan mijn hond niet meenemen. Kan dat?

Nee, helaas. Een kennismaking plannen wij ten eerste in voor de hond! Zonder kennis gemaakt te hebben met je viervoeter kunnen we geen goed advies geven omtrent de opvang van je dier. Neem dus altijd de hond mee!

Moet ik mijn kat ook meenemen voor een kennismaking?

Nee. Voor katten is het niet noodzakelijk om mee te komen. Het is al stressvol voor een kat om ineens in een mandje gestopt te worden. Laat staan een autorit met een bezoek in een ‘vreemd’ huis daar aan vast. Daar doe je de kat geen plezier mee.

Mag ik ook in de speelruimtes en woonkamers bij de honden kijken tijdens een kennismaking?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Als de honden in roedelverband samen zijn en er komt een ‘vreemd persoon’ binnen, is de kans groot op conflicten. In het verleden hebben wij dit wel geprobeerd, maar vinden dit het risico niet waard. Daarom proberen wij zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te plaatsen om een goede indruk te geven over de speelruimtes en woonkamers.

Moet ik ook betalen voor een kennismaking?

Nee. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. We plannen graag vrijblijvend een kennismaking voor je in.

Kan mijn hond ook gelijk een dagje blijven na de kennismaking?

Jazeker! Eigenlijk is dat de beste methode om er zeker van te zijn dat hij of zij zich prettig voelt bij ons. Honden die eerst een proefdag hebben genoten, zijn een stuk relaxter als ze voor een langere periode bij ons blijven. Honden hebben een goed geheugen dus een proefdag draagt er zeker toe bij dat een verblijf zal slagen!

Moet ik ook betalen voor een proefdagje?

Ja. Hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht. Deze kosten komen overeen met de keus van het vakantiepakket binnen de dagopvang/crèche.

Mag ik bij jullie stage lopen?

Jazeker! We zijn een officieel erkend leerbedrijf en mogen de erkenning van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) dragen. Studenten kunnen hier meer informatie vinden over een stageplaats.