interesse

Kennismaking

Interesse in het dierenpension

Interesse in onze opvang voor honden en katten? Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag langskomen? Lees hier de meest gestelde vragen met antwoorden over de Kennismaking.

Ik wil graag langs komen voor een kennismaking, kan dat?

Jazeker! Iedereen is van harte welkom om langs te komen. Alle bezoeken en bezichtigingen zijn uitsluitend op afspraak. Zoek je een plekje voor je hond? Wij plannen altijd een kennismakingsdag in. Dit houdt in dat je je hond in de ochtend komt brengen en in de middag kunt halen. Alleen op deze manier weten we zeker of jouw maatje zich echt thuis voelt bij ons. Let wel op, tijdens de (zomer)vakantie is het niet mogelijk om kennis te maken in verband met de drukte in het pension.

Ik wil graag langs komen, maar kan mijn hond niet meenemen. Kan dat?

Nee, helaas. Een kennismaking plannen wij ten eerste in voor de hond! Zonder hond ook geen kennismakingsdag omdat we dan geen goed advies kunnen geven omtrent de opvang van je dier. Neem dus altijd de hond mee!

Mag ik ook in de speelruimtes en woonkamers bij de honden kijken tijdens een kennismaking?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Als de honden in roedelverband samen zijn en er komt een ‘vreemd persoon’ binnen, is de kans groot op conflicten. In het verleden hebben wij dit wel geprobeerd, maar vinden dit het risico niet waard. Daarom proberen wij zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te plaatsen om een goede indruk te geven over de speelruimtes en woonkamers. Een deel is vanaf de buitenkant wel te zien, het hondenhuis zelf is helaas niet altijd mogelijk.

Moet ik ook betalen voor een kennismaking?

Ja. Een kennismakingsdag kost vijfentwintig euro. Tijdens deze dag worden er foto’s en filmpjes gemaakt van de hond zodat na thuiskomst de dag nagekeken kan worden. Op basis van deze kennismakingsdag wordt een eerlijk advies gegeven. Hier zijn kosten aan verbonden. Deze kunnen bij het halen contant of met PIN worden voldaan.

Mag ik bij jullie stage lopen?

Jazeker! We zijn een officieel erkend leerbedrijf en mogen de erkenning van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) dragen. Studenten kunnen hier meer informatie vinden over een stageplaats.

Ik wil alleen langskomen zonder hond voor een bak koffie, kan dat?

Nee helaas. Kennismakingen plannen wij alleen in als een complete dag waarin we kennis kunnen maken met elkaar en waarin we goed kunnen zien of de hond(en) zich thuis voelt bij ons. Uiteindelijk gaat het erom of de hond zich bij ons thuis voelt en wat hij of zij van het leven in een roedel vindt. Op basis daarvan kun je alleen beslissen of onze manier van opvang ook past bij de hond. Alleen langskomen voor een kennismakingsgesprek plannen wij dan ook niet in.