info

Info

Informatie en vragen

Info nodig? Heb je vragen over Dierenpension Faunatuurlijk? Kijk dan eens bij Veelgestelde Vragen. Hierin staan de meest gestelde vragen op een rij. Mis je er één? Stuur dan een mail zodat we je vraag toe kunnen voegen op de website.

info

Tarieven

Onze tarieven zijn opgebouwd uit verschillende pakketten. Naast de dierenopvang bieden we extra services. Neem een kijkje bij onze Tarieven.

info

Openingstijden

Dierenpension Faunatuurlijk is zes dagen per week geopend voor bezoek. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten en alleen aanwezig voor de dieren. Meer weten?

info

Titerbepaling en vaccineren

Is de hond of kat al eens gevaccineerd geweest? Dan raden wij aan alleen titerbepaling uit te laten voeren. Zo voorkom je overvaccineren van je dier. Meer lezen? 

info

Dog and Senior Foundation

De Dog and Senior Foundation is een goed doel wat zich inzet om senioren en hun trouwe maatje de hond bij elkaar te houden of te brengen. Het is voor ouderen in onze maatschappij bijna onmogelijk om hun hond mee te kunnen nemen in het verzorgingshuis. Dat dit een enorm gemis is voor de desbetreffende groepen mag voor zich spreken.

De honden krijgen bij de Dog and Senior Foundation een nieuw doel: ze dragen zorg voor de contactmomenten met senioren uit verzorgingshuizen in de regio. Daarvoor worden standaard middagen georganiseerd waar de senioren de mogelijkheid krijgen een maatje op te zoeken. De huiskamer(s) staan open voor bezoek. Dierenpension Faunatuurlijk werkt samen met deze stichting. Meer lezen?