hondenpension

Hondenpension

Hondenpension in Groningen

Hondenpension zonder kennels. Een hondenpension in huiselijke sfeer met persoonlijke aandacht en (veterinaire) zorg. Het beste hondenpension voor jouw hond. Met biologische voeding en een holistische benadering. Een kleinschalige hondenopvang waar persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar van waarde zijn.

“Hondenpension gezocht in huis! Ik wil mijn huisdier niet naar een kennel brengen. Als ik op vakantie ben moet mijn hond of kat ook in een hondenpension op vakantie zijn. Mijn dier is niet gewend om in een kennel te zitten omdat hij altijd in huis is. Ik ga nog liever niet op vakantie! Ik zou willen dat mijn huisdieren mogen logeren in huis.”

Een kennel is zooo… niet meer van deze tijd!

Allemaal uitspraken die regelmatig de revue passeren. Voor dierenpension Faunatuurlijk heel herkenbaar. We willen dat onze vrienden in een veilige omgeving opgevangen worden en niet alleen in een hok. Daarom zoeken we heel Nederland af naar een plaats waar we dit enigszins vinden. Er zijn opvangmogelijkheden zoals een hondenpension die naast de kennels ook ‘ruimere’ kennels hebben waar meer honden tegelijk in gestopt kunnen worden. Niet meer alleen en vaak met iets van een bank maar daarentegen nog steeds een kale, koude kennel met tralies. Dat lijkt toch verdacht veel op een asiel.

hondenpension

Hondenopvang

In Vlagtwedde, Groningen vind je Dierenpension Faunatuurlijk, een kleinschalig hondenpension in huiselijke sfeer. Je kunt bij ons terecht voor de dagelijkse opvang van je hond, tijdens vakanties maar daarentegen ook voor crisisopvang. Een hond is een sociaal roedeldier. Onze hondenopvang is de uitgelezen manier om in die behoefte te voorzien. In een omgeving van natuurgebieden en boerderijen ligt ons 2 hectare grote hondenresort, waar de honden dagelijks alle liefde en aandacht krijgen, terwijl je zelf even afwezig bent.

hondenpension

Huiselijke sfeer

Zeven dagen per week kan je hond bij ons in huiselijke sfeer terecht en genieten van onze persoonlijke aandacht, het verblijf in onze borg, onze speelweide met bos en hondenzwemvijver en eigen binnentuinen. Een ideale ‘thuis’ situatie waardoor je hond meer dan voldoende beweging krijgt en kan socialiseren met andere honden. Je hond zal samen met andere sociale honden kunnen genieten van deze vrijheid.

In de woonkamers doen wij ons uiterste best het als thuis te laten lijken. De woonkamers zijn ingericht met bankstellen, bedden, manden, tafels en stoelen, prulletjes, planten en natuurlijk een warme kachel. Misschien mogen ze bij ons iets meer als thuis, daarentegen kunnen ze onder elkaar gewoon ‘hond zijn’.

Wensen

Wij begrijpen als geen ander, dat je als hondenliefhebber een knoop in je maag kunt hebben wanneer je je huisdier onder moet brengen terwijl je zelf gaat genieten van een lekkere vakantie buitenshuis. Dan is het goed te weten dat er in Nederland een hondenpension is waar je hond zijn of haar vakantie kan vieren. Een plek waar je wensen serieus genomen worden. We werken met persoonlijke zorgplannen waarin alle belangrijke informatie over jouw maatje komt te staan. Door de intensieve manier van onze omgang met de honden kennen wij al snel jouw maatje door en door. De complete verzorging passen wij aan op de behoefte van de honden. Door elk moment van de dag goed te observeren voldoen we in de wensen van het dier.

Boek je vakantie

Hoeveel sterren heeft jouw vakantieoord? Het is dat een dierenpension geen officiële sterren kan ontvangen, maar mocht dit zo zijn dan wil je huisdier er graag vijf! Boek nu ook voor jouw hond een onvergetelijke vakantie bij Faunatuurlijk in Westerwolde, Groningen.