tarieven

Tarieven

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met je vakantie naar ♥ Faunatuurlijk ♥

Tarieven voor een onvergetelijke dag voor de hond of kat zijn voor alle rassen hetzelfde. Er wordt geen onderscheid gemaakt in grootte. De aandacht en zorg blijft immers bij elk dier hetzelfde, een klein hondje ‘kost’ in verhouding niks meer of minder dan een grote hond. LET OP:  de nieuwbouw van Faunatuurlijk is nog niet afgerond wat inhoudt dat wij nog geen katten kunnen opvangen. Om te reserveren vragen we je het Reserveringsformulier in te vullen. Nieuw bij Faunatuurlijk? Vul dan ook zo uitgebreid mogelijk het Verzorgingsformulier in zodat we goed van start gaan!

 

gefeliciteerd

Bij het reserveren van twee of meer honden ontvang je vanaf de tweede hond 10% korting. Langer dan 26 dagen op vakantie? Dan ontvang je over de gehele periode een korting van 10%. De dag van brengen én van halen worden beiden gerekend als een volledige dag, ongeacht het tijdstip van brengen en/of halen. Bij het online maken van een reservering wordt er € 2,50 administratie/handelingskosten toegevoegd op de factuur. Gedurende de zomervakantie is het NIET mogelijk om gebruik te maken van de dagopvang!

Brengen en/of halen buiten onze openingstijden is niet mogelijk. Indien dit wel gebeurt wordt er een toeslag van € 30,- gerekend. Dit lijkt heel streng, maar is het niet. Wij hanteren een strakke planning binnen de verzorging van onze vrienden. Er zijn twee momenten op de dag die vrij staan om langs te komen, de overige tijd is ingepland voor onze gasten. Verstoring hiervan heeft een negatieve impact op de roedel en proberen we dan ook altijd te vermijden, in het belang van de dieren. Bij aantoonbaar sloopgedrag brengen wij standaard een vergoeding van € 30,- in rekening, naar gelang de ernst van het sloopgedrag zullen grotere schadeposten vooraf worden gemeld.

Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Reserveer je vakantie

Gefeliciteerd! Nog een paar stappen en de vakantie voor je huisdier staat gereserveerd.