faciliteiten

Faciliteiten honden

Extra leuk bij de Dagopvang

Extra is leuk! Naast de opvang voor vakantieperiodes is het zeker mogelijk om ook voor een dag de hond te brengen en zo gebruik te kunnen maken van extra faciliteiten zoals de dagopvang. Voor werkende mensen is het vaak een uitkomst. Voor het werk de hond brengen en hem of haar moe en voldaan aan het eind van de middag of begin van de avond ophalen. Speciaal voor deze vrienden kunnen er aparte afspraken worden gemaakt. We zorgen ervoor dat de hond weer gereed is voor vertrek op de afgesproken tijd. De eigenaar kan zelf bepalen wanneer de hond gebracht en gehaald wordt. Via het persoonlijke zorgplan of direct contact met het dierenpension wordt de eigenaar op de hoogte gehouden.

Was- of trimgelegenheid

Een vakantie bij Dierenpension Faunatuurlijk houdt in dat de hond veel vrijheid heeft en er niet zo nauw gekeken wordt op een speeluurtje in de modder, het natte gras, in de regen of het zand. Het plezier en geluk van de hond gaat boven een schone vacht. Natuurlijk doen we ons best om de honden zo goed mogelijk te verzorgen, ook de vacht. Toch kan het voorkomen dat de hond iets minder schoon naar huis gaat als hij gebracht wordt. Bij het maken van een reservering kan gekozen worden voor een uitgebreider vakantiepakket waar ook een wasbeurt of complete trimbeurt voor het halen zit. Zo is de hond verzekerd van een heerlijke vakantie met alle pret én een frisse jas voor hij of zij naar huis gaat.

extra faciliteiten

Haal- en brengservice

Dierenpension Faunatuurlijk biedt een service aan voor mensen die niet in de gelegenheid zijn hun hond te brengen of te halen. Indien men gebruik wil maken van deze service is het zorg dit tijdig aan te geven zodat wij hier met de planning rekening mee kunnen houden. Wij hopen op deze manier ook voor minder mobiele huisdiereigenaren een plekje voor hun hond aan te kunnen bieden in ons pension.

Titerbepaling

Het is mogelijk om op consult in het dierenpension een titerbepaling uit te laten voeren. Dit is een klein bloedonderzoek waarin de antilichamen in kaart worden gebracht zodat je zeker weet dat de eerder gegeven vaccinatie werkzaam is. De uitslag wordt in het paspoort genoteerd zodat overvaccineren tegen gegaan kan worden.

Healing Touch

Tijdens het verblijf van je maatje kun je er voor kiezen om één of meerdere Healing Touch behandelingen uit te laten voeren. Met name voor honden uit het buitenland met traumatische ervaringen kan dit zeer goed werken. Healing Touch behandelingen worden ook ingezet voor fysieke problemen, aangezien het onder andere het immuunsysteem versterkt. Bij het plaatsen van een reservering kan gekozen worden voor deze extra service.