dierenpension Winschoten

Dierenpension Winschoten

Dierenpension Winschoten vinden? Zoek dan niet verder, want je hebt hét vakantieadres voor je huisdier gevonden! Geen dierenasiel, wel het beste hondenpension voor jouw hond. Met biologische voeding, een holistische benadering en de beste veterinaire zorg. Een kleinschalige dierenpension waar persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar van waarde zijn.

Dierenpension Faunatuurlijk is gevestigd in het prachtige Westerwolde in de provincie Groningen. Gelegen aan de rand van het natuurgebied Liefstinghsbroek in de driehoek van Vlagtwedde, Sellingen en Harpel op 15 minuten rijden vanaf Winschoten. Dierenpension Winschoten vinden? Zoek dan niet verder, want je hebt het gevonden! 

Opvang in huiselijke sfeer 

Het dierenpension vangt alle vrienden op in huislijke sfeer waarbij, naast de wettelijke eisen, vooral rekening gehouden wordt met het welzijn van de dieren. Dit houdt onder andere in dat roedeldieren in groepsverband worden gehuisvest. Er wordt zeker rekening gehouden met huisdieren die moeite hebben met soortgenoten of gewoonweg wegens gezondheidsredenen niet goed met anderen samen kunnen zijn. Dierenpension Faunatuurlijk is aangepast om je maatje(s) op een vertrouwde manier een leuke tijd en uitstekende verzorging te kunnen bieden. Je hond of kat wordt dan ook gewoon bij ons thuis opgenomen in huislijke, warme omstandigheden. 24 x 7 Worden alle huiskamers beveiligd door camera’s. Zo worden ook tijdens rust de dieren goed in de gaten gehouden. 

Tweede Thuis

Dierenpension Faunatuurlijk is een kleinschalige opvang voor huisdieren die een tijdelijk onderkomen zoeken. Het dierenpension staat in het teken van dierenwelzijn, diervriendelijkheid en deskundigheid. Wij zijn een officieel dierenpension, voorzien van alle vergunningen, diploma’s en certificaten. Vanaf 2011 verlenen wij onze diensten en hopen inmiddels een veilige haven te zijn als de baas even van huis is. Inmiddels komen onze vrienden vanuit heel Nederland en een deel uit Duitsland. Niet alleen uit onze omgeving zoals Winschoten, Veendam en Stadskanaal maar daarentegen ook uit de Randstad, het Gooi, Overijssel, Gelderland en zelfs Limburg!

Biologisch en ecologisch

Binnen dierenpension Faunatuurlijk maken we gebruik van biologische en ecologische producten. Al onze vrienden eten biologische voeding, zoals brokken, paté of vers vlees. Ook is er een veganistische/vegetarische variant aanwezig. Voor het schoonmaakwerk gebruiken we ecologische producten die de natuur en de dieren geen schade toe brengen. Het dierenpension draait volledig op alternatieve stroom en is afgesloten van fossiele brandstoffen zoals gas. Een duurzaam Tweede Thuis voor je maatjes.