dierenpension vlagtwedde

Dierenpension Vlagtwedde

Dierenpension Vlagtwedde is de hoofdvestiging van Faunatuurlijk. Wil jij je hond de vakantie van zijn leven geven? Kom naar het beste pension van Nederland! Vanaf 2011 verlenen wij onze diensten voor honden en katten. We zitten momenteel tussen de sloop en nieuwbouw in van het huidige gebouw. Toch willen we onze hondenvrienden de mogelijkheid bieden op kleine schaal te kunnen logeren. Voel je dan ook welkom bij Dierenpension Vlagtwedde en geniet van de vakantiewoning voor honden van Faunatuurlijk.

Huiselijke opvang in roedelverband

Aan de manier van opvang verandert helemaal niks. Wellicht is het er alleen maar knusser op geworden! Dierenpension Vlagtwedde heeft op het terrein van Faunatuurlijk een vakantiewoning voor de honden geplaatst. Compleet ingericht om je maatje een fantastische vakantie te kunnen bieden. Samen met een clubje sociale honden heerlijk kunnen genieten van de rust en ruimte buiten, of gewoon lekker binnen op de bank. In huis staat alles wat ze thuis ook zien. Grote voordeel is dat ze hier alleen de bank niet met de baas moeten delen! 

Oud en vertrouwd

Oud en vertrouwd maar dan in een klein nieuw jasje. De zorg die we bieden is nog steeds het beste wat de honden kan overkomen. Naast de biologische menukaart is er nog meer rekening gehouden met de natuur waar de honden in kunnen vertoeven. Zo heeft de vakantiewoning een heerlijk omheinde speeltuin met balletjes, een speelhuisje en een lekker hondenzwembad. Met goed weer staat de deur altijd open zodat ze zelf kunnen beslissen wat ze willen doen. De zorg, of dit nu veterinair is of met het gedrag te maken heeft, is en blijft altijd prioriteit nummer één. Tenslotte is de hond op vakantie en verdient hij of zij de beste zorg. 

 

Calendar does not exist.

 

Vestiging Vlagtwedde

vrij / beperkt / vol