dierenpension groningen

Dierenpension Groningen

Dierenpension Groningen vinden? In Vlagtwedde vind je het beste hondenpension voor je maatje. Een hondenopvang in huiselijke sfeer, zonder kennels! Met biologische voeding, een holistische benadering en de beste veterinaire zorg. Een kleinschalige opvang voor honden en katten. Een dierenpension waar persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar van waarde zijn.

Op zoek naar een dierenpension in Groningen? Zoek dan niet verder, want je hebt hĂ©t vakantieadres voor je huisdier gevonden! Dierenpension Faunatuurlijk is gevestigd in het prachtige Westerwolde in de provincie Groningen. En daarom gelegen aan de rand van het natuurgebied Liefstinghsbroek in de driehoek van Vlagtwedde, Sellingen en Harpel. 

Omgeving

Het Liefstinghsbroek (soms ten onrechte Lieftinghsbroek genoemd) is een natuurgebied van 20 hectare in de Nederlandse provincie Groningen. Het gebied, bestaande uit een oerbosgebied met bosvegetatie en moerasachtige delen, maakt deel uit van het Dal van de Ruiten A. Het bos is dan ook het oudste bos van Westerwolde en maakt deel uit van de Natura 2000-lijst opgesteld door de Europese Unie. Dierenpension Faunatuurlijk kijkt uit op dit natuurgebied. Zo is een uitstapje met de honden in dit fantastische natuurgebied een fluitje van een cent.

 

dierenpension groningen

Ligging dierenpension

Het twee hectaren groot perceel grenst aan akkerland, bos en het Weende Jipsinghuizenkanaal wat overgaat in het Ruiten A kanaal. Een prachtige rustige plek zonder buren. De Bovennieuwlandsweg is een doodlopend straatje waardoor er geen andere boerderijen dichtbij staan. 

groningen

Honden en katten opvang

Dierenpension Faunatuurlijk is een opvang voor honden en katten. Wij zijn momenteel in de nieuwbouwfase van het dierenpension beland, waardoor wij alleen plek hebben voor honden. Het is daarom dan ook nu niet mogelijk om je kat(ten) een prachtige vakantie in huiselijke sfeer te kunnen bieden. Hiervoor nog eventjes geduld!

Voor de honden is er op het grote terrein een vakantiewoning geplaatst waar wij ruimte hebben voor maximaal acht honden. De vakantiewoning is ingericht zoals thuis met een bank, stoelen, manden, kussens, kasten, tafels etc. Zo is de omheinde buitenspeelplaats direct bereikbaar vanuit het huis. Hierdoor hebben de honden een heerlijke plek om te kunnen spelen of gewoonweg luieren in de zon. 

Wil je graag een plekje reserveren voor je hond(en)? Dat kan via het Reserveringsformulier op de website. Ben je voor het eerst bij ons, vul dan ook eenmalig het Verzorgingsformulier in.