dierenpension assen

Dierenpension Assen

Dierenpension Assen vinden? Op een half uurtje rijden vanaf Assen vind je Dierenpension Faunatuurlijk, de beste hondenopvang van Nederland. De honden worden opgevangen in huiselijke sfeer. Daardoor is het eigenlijk geen opvang, maar een Tweede Thuis. Met liefdevolle zorg in een vertrouwde omgeving en een ton aan ervaring met (roedel)honden gun je je hond(en) de beste vakantie ooit! 

Een eigen huiskamer(s) vol speeltjes en lekkere banken, stoelen, mandjes en kussens. Keuze uit verschillende biologische voersoorten, van (veganistische) brok tot paté. Veterinaire kennis en zorg mocht je huisdier dit nodig hebben. Een hecht vriendenclubje om lekker mee te chillen in de tuin. Een warm welkom met een kop koffie. En wat dacht je van dagelijks een frisse duik in het hondenzwembad op de warme dagen? Dierenpension Assen vinden was nog nooit zo makkelijk!

Faunatuurlijk

Dierenpension Faunatuurlijk is een unieke opvang voor honden en katten in de provincie Groningen, een half uur vanaf Assen. Het aantal dierenvrienden die allemaal hun vakantie willen doorbrengen bij Faunatuurlijk groeit elke dag. Alle honden zijn welkom, we sluiten niets uit. Veel honden met een rugzakje, buitenlandse honden, oudere honden, honden met gezondheidsproblemen en HR-honden weten ons te vinden. Een prachtig thuis met warme woonkamers voor een perfect en zorgeloos verblijf.

We proberen zoveel mogelijk vriendjes een fantastische tijd te bezorgen zodat het baasje met een gerust hart weg kan. Alles kleinschalig zodat persoonlijke zorg en aandacht altijd blijft bestaan. Faunatuurlijk draagt niet alleen zorg voor de beste vakantie voor je hond(en)  maar blijft bovendien altijd het contact onderhouden met de eigenaar tijdens het verblijf. Wij staan garant voor de beste zorg, met veterinaire kennis en ervaring, een biologische en ecologische grondslag en een holistische werkwijze.

dierenpension assen

Huiselijke opvang

Ook vanuit Assen vangen wij je trouwe maatje(s) liefdevol op in een prachtige natuurlijke omgeving, speciaal ingericht om je hond(en) de beste vakantie ooit te kunnen geven. De vakantiewoning van Dierenpension Faunatuurlijk is compleet ingericht zoals ze dat thuis ook gewend zijn. Lekker slapen op de bank of een luie stoel, opkrullen in de mand op een deken of gewoonweg languit op de vloer. Je hond zit nooit alleen omdat de opvang ingericht is voor roedelopvang. Dit houdt in dat we voorzien in het natuurlijke gedrag van je hond, namelijk het samenzijn met soortgenoten. Ook al is je hond dit vanuit huis uit niet gewend, gun ze samen een paar minuten en het is gelijk een feest van herkenning! 

Contact opnemen

Woon je in de omgeving van Assen en zoek je een Tweede Thuis voor je maatje? Direct contact opnemen met Dierenpension Faunatuurlijk kan heel gemakkelijk via de mail. Liever persoonlijk telefonisch contact? Bel dan naar 06 – 364 349 53.

Reserveren

Reserveer nu bij Faunatuurlijk. Vanuit Assen zijn wij heel goed bereikbaar. Het tweede thuis voor je maatje. Waarschijnlijk staat je huisdier al te trappelen om langs te komen? En wij ook! Reserveer nu jouw plek! De huidige vakantiewoning biedt ruimte aan een (sociaal) clubje van maximaal 15 honden, afhankelijk van grootte, leeftijd, geslacht, karakter en gezondheid.

Calendar does not exist.

 

 

dierenpension assen