dierenpension Assen gesloten

Vestiging Faunatuurlijk Assen permanent gesloten

Dierenpension Assen gesloten! Tot onze grote spijt hebben wij vanaf 11 december 2017 onze vestiging Faunatuurlijk Assen per direct moeten sluiten. Ons initiatief om meer hondjes een fijn thuis te kunnen bieden op een andere locatie heeft helaas niet zo uitgepakt als wij hadden gehoopt. Het is dan ook niet meer mogelijk om een reservering te plaatsen voor Faunatuurlijk Assen.

Dierenpension Assen gesloten

In de zomer van 2017 zijn wij vanuit een goed hart een tweede vestiging gestart op een locatie in Nooitgedacht. Echter bleek in de proefperiode dat dit niet de gewenste uitwerking had en hebben wij besloten onze goede naam hier niet aan te willen verbinden. Direct na het beëindigen van deze periode is deze vestiging verder gegaan onder hun oude bedrijfsnaam. Houdt er rekening mee dat alles wat er op deze locatie gebeurt of voorvalt niet meer onze verantwoordelijkheid is!

Vertrouwd thuis in Vlagtwedde

We vinden het heel vervelend hoe dit alles is verlopen. Vooral omdat onze trouwe klanten nu een uitvalbasis minder hebben. We zijn wel heel dankbaar dat wij op tijd de samenwerking zijn gestopt.  Daarnaast hebben wij natuurlijk niet stilgezeten. Gelukkig zijn er meer plaatsen bijgekomen in onze vertrouwde huiskamers waardoor we bij Dierenpension Faunatuurlijk in Vlagtwedde meer honden een fijne tijd kunnen bezorgen!

dierenpension Assen gesloten

Bedankt voor het vertrouwen in ons en de fijne tijd die wij met jullie trouwe maatjes door mogen brengen. De koffie staat klaar, de kachel staat aan, de foto’s worden rijkelijk geschoten en doorgestuurd, ook via onze Facebookpagina. We hopen jullie bovendien weer snel te zien op de vertrouwde thuisbasis in Vlagtwedde!