Collega

Collega

Collega Linda Setz werkt samen met Dierenpension Faunatuurlijk om jouw maatje de beste vakantie ooit te kunnen bieden. In een omgeving waar Samen voor een Betere Wereld centraal staat vervult Linda hier een belangrijke rol in. We zijn heel erg blij en verheugd definitief aan iedereen onze rots in de branding voor te kunnen stellen! Linda vult op alle fronten het dierenpension aan. Niet alleen voor de dieren, zeker ook voor alle eigenaren. 

Collega at work!

Steeds meer mensen weten ons te vinden. Vanuit alle hoeken van Nederland weten hondenvrienden waar hondenpension Faunatuurlijk ligt. In het mooie Westerwolde van de provincie Groningen, tussen Assen, Veendam, Winschoten, Emmen en Stadskanaal in. Omdat onze groep met hondenvrienden met de dag groeit en de gezelligheid geen tijd kent, hebben wij ons dierenpension versterkt met een fantastische collega: Linda Setz.

collega

Wat vooraf ging

Linda hebben wij al jaren geleden leren kennen toen zij haar toenmalige honden naar onze opvang bracht. Altijd vol enthousiasme en liefde voor haar dieren zat ze aan de keukentafel. Vanaf 2017 loopt Linda met grote regelmaat mee in de groep.

Niet veel mensen hebben ‘het gevoel’ in een grote roedel honden. De roedels die wij hebben in onze hondenopvang zijn altijd erg gevarieerd. Immers alle honden zijn welkom, zo ook de rassen die in zoveel andere dierenpensions op voorhand worden geweigerd. Dat het werken in deze roedels echt niet voor iedereen weg is gelegd mag duidelijk zijn. 

Linda heeft ook ‘het gevoel’. Het aanvoelen van de energie in de groep, het kunnen lezen van de honden en het uitpakken van hun rugzakjes. Dit kun je niet leren, dit heb je, of je hebt het niet. En Linda heeft het! Voor ons gelijk duidelijk: op deze meid moeten we zuinig zijn!

collega

Wie ben ik?

“Een ‘kuddedier’ ben ik nooit geweest, ik volg mijn eigen hoofd en doe veel dingen vanuit mijn gevoel. Dieren spelen een belangrijke rol in mijn leven, zo maak ik dagelijks bewuste keuzes waarmee ik het dierenleed in de wereld verminder. Ik ben van mening dat elke stap die je in de goede richting zet, hoe klein ook, een verandering met zich mee zal brengen. Alle veranderingen beginnen bij bewustwording.”

Als zelfstandig beroepsbeoefenaar in de dierenzorg heeft Linda jarenlange ervaring in directe zorg van dieren. Niet alleen honden en katten zijn haar bekend, ook heeft zij gewerkt met primaten en andere exotische dieren zoals stokstaartjes, knaagdieren en reptielen.

Wat kunnen jullie verwachten?

Linda woont op tien minuten rijden van het dierenpension en zal vanaf 1 juni 2018 in ieder geval elke ochtend te vinden zijn tussen onze vrienden. De meeste mensen die het afgelopen jaar hun hond hebben gebracht voor een heerlijke vakantie hebben al de eer gehad kennis te kunnen maken. Doordat nu ook Linda samenwerkt met de honden houdt dit in dat we nóg meer zorg en aandacht kunnen bieden. Het fijne is dat nu alle ervaring, kennis en het gevoel van de hondjes bij twee dierenvrienden in het hart zitten. Zo kunnen we altijd paraat staan, ook als er eens iets onverhoopt met één van ons is. Groot voordeel is dat we niet meer dicht hoeven als we zelf een break nodig hebben.

Met trots kunnen we dan ook zeggen:

Linda, welkom bij de familie!