boeken

Boeken bij Dierenpension Faunatuurlijk

Boeken doe je nu bij Dierenpension Faunatuurlijk, een spiksplinternieuw tweede thuis voor je maatje. Momenteel zijn wij in Vlagtwedde druk met de nieuwbouw van het dierenpension. Om toch een aantal honden een fijne tijd te kunnen bezorgen kunnen zij gebruik maken van een eigen vakantiewoning. Voor de kattenvrienden onder ons hebben wij helaas nog geen plek, hiervoor kun je dus ook nog niet reserveren.

Een eigen huiskamer(s) vol speeltjes en lekkere banken, stoelen, mandjes en kussens. Keuze uit verschillende biologische voersoorten, van (veganistische) brok tot paté. Veterinaire kennis en zorg mocht je huisdier dit nodig hebben. Een hecht vriendenclubje om lekker mee te chillen in de tuin. Een warm welkom met een kop koffie. En wat dacht je van dagelijks een frisse duik in het hondenzwembad op de warme dagen?

Waarschijnlijk staat je huisdier al te trappelen om langs te komen? En wij ook! Reserveer nu jouw plek! De vakantiewoningen bieden ruimte aan een (sociaal) clubje van maximaal 35 honden, afhankelijk van grootte, leeftijd, geslacht, karakter en gezondheid.

Beschikbaarheid

M D W D V Z Z
Laden...
<< Vorige | Volgende >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

vrij / beperkt / vol

Nieuwe dieren ook welkom!

Het is voor iedereen mogelijk om een plek te boeken. Voor een beperkt aantal nieuwe klanten plannen we graag een kennismaking in mits de bezetting dit toelaat. Inschrijven op de wachtlijst is zeker de moeite waard! Zo blijf je niet alleen op de hoogte maar ontvang je uiteindelijk ook een persoonlijke VIP-uitnodiging voor de opening van het nieuwe dierenpension.

reserveren

Gefeliciteerd! Je kunt je dierenvrienden vertellen dat ze binnenkort op vakantie gaan!

Schrijf je in voor de wachtlijst

Ontvang een persoonlijke VIP-uitnodiging door je in te schrijven op de wachtlijst! Wordt dit hét vakantieadres voor jouw huisdier?